The perfect guide to the casino

Brøndby bekræfter: Stjernespiller er på vej væk – Forhandler med ny klub

Foto: Ritzau Scanpix


Brøndbys største stjerne kan snart være fortid i klubben.

Hany Mukhtar har været en af Superligaens absolut bedste spillere i de seneste par sæsoner, og selvom han har været præget af skader og formnedgang, så har han stadig været en fornøjelse at følge.

Læs også: Rafael van der Vaart var ikke den eneste: 35-årig tidligere FC København-stjerne spillede også for Esbjergs serie 4

Nu kan hans tid i dansk fodbold dog være slut. Således bekræfter Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, at den offensive tysker har indledt dialog med en udenlandsk klub.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

– Vi har igennem et stykke tid været i dialog med en udenlandsk klub om et eventuelt salg, og vi har derfor givet Hany tilladelse til at besøge klubben og afslutte forhandlingerne om hans personlige vilkår.

– Derfor vil Hany ikke være at finde i truppen mod AGF denne weekend. Hvis og såfremt et skifte skulle falde på plads over de kommende dage, så vil Hany fortsætte hos os efteråret ud, før et eventuelt skifte finder sted i starten af det nye år, siger Carsten V. Jensen.

24-årige Hany Mukhtar skiftede til Brøndby i 2016 på en lejeaftale, mens han året efter skrev under på en permanent kontrakt med klubben fra Vestegnen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top