The perfect guide to the casino

Afslører Carsten V. Jensen stjernesigning her?

Foto: Ritzau Scanpix


Carsten V. Jensen indikerer, at man henter Johan Larsson retur til Brøndby. Han figurerer i øjeblikket på en fri transfer.

Brøndby IF sagde i vinter farvel til Johan Larsson, men allerede lidt over et halvt år senere kan han være på vej retur til den københavnske Vestegn.

I nogle af sæsonens hjemmekampe har han været på lægterne, mens hans kone flere gange har lagt billeder op fra København, hvilket har sat ild til rygtebålet.

Læs også: Rafael van der Vaart var ikke den eneste: 35-årig tidligere FC København-stjerne spillede også for Esbjergs serie 4

I fanzonen før aftenens kamp mod AGF afslørede fodbolddirektøren Carsten V. Jensen, at han forventer nye ansigter i den kommende uge, og han var ikke afvisende for, at det kunne være Johan Larsson.

– Det vil være en god idé at holde øje med medierne i den kommende uge, sagde han mystisk om den tidligere Brøndby-anfører.

Johan Larsson blev også tidligere kædet sammen med AGF, men det skifte virker utænkeligt, når man tager hans Brøndby-kærlighed i betragtning.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top