The perfect guide to the casino

Afsløring: Arsenal-stjernen starter inde mod Liverpool – Men kan snart være fortid i klubben

Foto: Ritzau Scanpix


Lige nu tørner Liverpool og Arsenal sammen på Anfield i en kamp, hvor den på nuværende tidspunkt står 0-0. Hvis den kamp blev spillet et par uger senere, ville specielt en Arsenal-spiller, muligvis ikke være med i truppen, da han er på vej væk.

Det er Mundo Deportivo, der afslører, at spanske Nacho Monreal, meget snart kan være fortid i Arsenal. Den spanske venstreback har været en profil og forholdsvis sikker starter for klubben de seneste år, men han skulle have et ønske om at komme tilbage til Spanien, inden karrieren slutter.

Læs også: Rafael van der Vaart var ikke den eneste: 35-årig tidligere FC København-stjerne spillede også for Esbjergs serie 4

Nacho Monreal kom til Arsenal i 2013 fra Malaga, og har kontrakt frem til sommeren 2020. Den 33-årige spanier har vundet tre FA Cup titler med Arsenal siden han kom til klubben, men ifølge Mundo Deportivo, er Real Sociedad meget interesseret i at hente Monreal denne sommer. Derfor kan kampen mod Liverpool vise sig, at blive hans sidste kamp i Arsenal-trøjen.

Real Sociedad har nemlig indtil den 2. september, før det spanske transfervindue lukker, og har derfor stadig et lille stykke tid, til at overbevise Nacho Monreal om, at det er tid til at komme tilbage til Spanien. Monreal har spillet 250 kampe for Arsenal, hvor det er blevet til 10 mål, 20 assists og 32 gule kort.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top