The perfect guide to the casino

Romelu Lukaku skiftede til Inter for 2 uger siden: Nu SVINER han Manchester United til

Foto: Ritzau Scanpix


Noget tyder på, at forholdet mellem Romelu Lukaku og Manchester United, ikke sluttede på en positiv måde. Han skiftede officielt til Inter for omkring to uger siden, og nu udtaler han sig om sin gamle arbejdsgiver.

Det blev altså til to år i Manchester United, hvor han ikke kunne være med til at vinde nogle trofæer med Manchester United. Inter stod klar med en femårig kontrakt, og nu kommer Lukaku altså til en liga, som han tidligere har rost rigtig meget. Samtidig bliver han nu trænet af Antonio Conte, som Lukaku også har kaldt ‘den bedste træner i verden’.

Læs også: Rafael van der Vaart fortsætter!

Han virker altså glad for, at kunne skifte væk fra Manchester United, og nu har han afsløret netop hvorfor, han sætter pris på sit skifte til Inter. Det er i podcasten LightHarted, at han har udtalt sig om sin tidligere klub.

– Der er blevet sagt mange ting, hvor jeg ikke har følt mig beskyttet. Jeg følte, at der var en masse rygter – og ingen afviste det. Det stod på i tre-fire uger(et skifte til Inter. red). Jeg ventede på, at nogle skulle afvise det, men det skete ikke. Jeg snakkede med klubben og fortalte dem, at det er bedst at gå hver til sit. I to-tre ugers tid forsøgte jeg at regne ud, hvor alt dette lort kom fra. Hvem er det, der lækker det? Ikke mig. Og heller ikke min agent. Det dukker op på min mobil ud af det blå.

Han går endnu længere og kalder Manchester United for et sted, hvor de anså ham for at være dum. Her pointerer han vigtigheden af at være et sted, hvor du er ønsket.

– Jeg fortalte dem, at det ikke er godt at være et sted, hvor jeg ikke er ønsket. Vi er ikke dumme. De anser os for at være dumme, men vi er ikke dumme, udtaler Romelu Lukaku på podcasten.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Den 26-årige belgier nåede at score 42 mål og levere 13 assists for Manchester United i 96 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top