Referat: Store chancer i begge ender var ikke nok, da OB delte point med Hobro

Hobro stod imod og fik det ene point i 0-0 opgøret mod OB i en taktisk og hårdt spillet affære

Hobro tog denne fredag aften imod OB i en kamp, hvor de tre point kunne lune i begge lejre, der inden denne 7. spillerunde ligger lige udenfor top seks.

Fynboerne kom bedst fra start, hvor de satte sig på størstedelen af boldbesiddelsen, mens Hobro lurede på omstillingerne, hvor de kunne bruge deres fart.

OB blev mere dikterende som kampen skred frem, hvor chancerne også blev større. Specielt tunesiske Issam Jebali var meget bevægelig og gav god energi i offensiven.

Hobro havde dog også gode perioder med bolden, hvor det lykkedes dem fint med at komme over kanterne, men den afgørende aflevering blev dog aldrig fuldført for hjemmeholdet.

Efter 35 minutter fik vi kampens første store chance efter et flot OB-angreb. Moses Opondo drev bolden godt frem og spillede Issam Jebali fri på kanten af feltet, der slog en god bold ind i feltet til Bashkim Kadrii, der prikkede bolden mod mål, men Jesper Rask udførte en fremragende redning.

Frem mod pausen havde begge hold svært ved at holde i bolden, hvor fejlafleveringerne blev flere fra begge sider, hvorfor stillingen også var 0-0 efter de første 45 minutter.

Hobro kom bedst ud til 2. halvleg, hvor de pressede godt på, men uden for alvor at blive farlige, mens OB kæmpede for at stå imod. Her var det specielt Sabbi og Pål Kirkevold, der voldte problemer for fynboerne.

OB kom med ind i kampen igen efter Hobros gode periode, hvor gæsterne fik skabt flere fornuftige chancer, men skarpheden manglede i flere situationer hos Bashkim Kadrii.

Midtvejs i 2. halvleg kom Hobro frem til en række gode muligheder i OB-feltet, hvor de hele 4 gange fik sparket mod mål, men alle gange blev der parreret af OB-defensiven, hvor også Jeppe Tverskov havde en tvivlsom arm på bolden.

OB’s største chance kom kort efter Hobros store chance, da Moses Opondo med sin fart drev bolden frem og spillede Bashkim Kadrii fri på det perfekte tidspunkt, men OB-angriberen formåede ikke at gøre arbejdet færdigt.

20 minutter før tid burde Hobro have været reduceret til 10 mand, da Emmanuel Sabbi kommer alt for hårdt ind i en tackling med Moses Opondo, hvor han med strakt ben og dupperne først nedlægger OB-spilleren, men han slap billigt med et gult kort til stor frustration for OB-lejren.

Fynboerne pressede på frem mod kampens slutning, hvor Hobro så ud til at være tilfredse med det uafgjorte resultat.