The perfect guide to the casino

Shop-amok: FC København med endnu et indkøb?

Foto: Ritzau Scanpix


FC København kan lave ENDNU et indkøb denne sommer. Der er plads i budgettet, hvis den sportslige sektor beslutter sig for at et køb.

FC København har hentet en lang perlerække af stjerner denne sommer – blandt andet Victor Nelsson, Jens Stage, Pep Biel, Karlo Bartolec og Michael Santos.

Det betyder dog ikke, at løverne behøves at have handlet færdig, for Parkens bestyrelsesformand Bo Rygaard fortæller, at der er penge på kistebunden til flere spillerhandler.

Læs også: Fenerbahce-fans vil have ‘Zanka’ til at ændre sit coverbillede på Twitter

– Vi kan stadigvæk nå at handle, inden transfervinduet lukker, siger Bo Rygaard i forbindelse med offentliggørelsen af halvårsregnskabet for 2019.

Regnskabet viste et minus på transferaktiviteter på 17,1 millioner kroner i forhold til et plus på 34,5 millioner kroner i samme periode sidste år, men bestyrelsesformanden fortæller, at blandt andet Robert Skov-salget først får indvirkning på det næste regnskab, og det er blandt grundene til det røde tal.

Trods Bo Rygaards melding om, at der er luft i budgettet til et nyt køb, vil han ikke spå om, hvorvidt det sker, da han vil lade det være op til den sportslige sektor i klubben.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top