The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Wind eller forsvind for FCK

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: FC København – Riga FC
Hvad: Europa League kvalifikation
Hvor: Telia Parken
Hvornår: Torsdag d. 22/8 klokken 19.45

FC København røg skuffende ud til Røde Stjerne i kampen om Champions League kvalifikation. Derfor står det på Europa League, hvis man formår at slå Røde Stjerne ud. Her er man kæmpe favoritter, og alt andet end en samlet sejr, vil være utrolig skuffende. FCK starter på hjemmebane, og her forventer vi, at de skaffer sig et godt resultat, inden de skal til Letland og afgøre det.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

FCK på hjemmebane er en helt anden størrelse, end FCK på udebane, selvom resultaterne på udebane i denne sæson, også har været fine. Riga tabte til Dundalk fra Irland i kvalifikationen til Champions League, og har sidenhen slået både Piast fra Polen og seneste HJK Helsinki fra Finland ud. Det var dog på et hængende hår, at Riga gik videre mod Helsinki. Riga har i den hjemlige liga, fået otte sejre og tre nederlag i 11 udebanekampe, imens man spillede 0-0, mod et ikke særligt stærkt Dundalk hold, tabte 3-2 til Piast og senest 2-2 mod Helsinki. FCK er godt nok uden Dame N’Doye og Jonas Wind, men derfor burde holdet stadig være godt nok til, at vinde komfortabelt over Riga. Ståle Solbakken og FCK, skal til Letland med et godt resultat, og her bliver først odds derfor, at FCK vinder med handicap -1. Den giver odds 1,61 hos Bet365. Det bliver højst sandsynligt et angreb med Pieros Sotiriou og så Viktor Fischer eller Mohamed Daramy, da nyindkøbet Michael Santos, med stor sandsynlighed ikke kan nå at blive registreret til kampen, og hvis han bliver registreret, ville det blive en ualmindelig hurtig debut.

Er du klar til dagens kamp?

Riga ved godt, hvilket hold de møder, og at de er underdogs til kampen. Derfor forventes det nok, at Riga stiller sig forholdsvis kompakt ned i defensiven, og prøver at slå til på kontraer. Det er ikke første gang for FCK, at modstanderen spiller på den måde, og derfor burde Ståle Solbakkens tropper, være forberedte på dette. I seks ud af FCKs første ti kampe, har der været flest mål i 2. halvleg. I Rigas sidste to udebanekampe i kampen om kvalifikationen til Europa League mod HJK Helsinki og Piast, blev der også scoret flest mål i 2. halvleg. Flest mål i 2. halvleg giver odds 2 igen på Bet365, og den er altså et sats værd, da statistikken er på betterens side, samtidig med, at FCK endnu ikke ved, hvilke spillere, som skal score deres mål i dagens kamp.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top