The perfect guide to the casino

Afviste han Brøndby? Tidligere Superliga-stjerne afviser ‘økonomisk attraktivt tilbud’ og vælger Aab istedet

Foto: Ritzau Scanpix


En tidligere Superliga-mester og stjerne, kan være på vej tilbage til Superligaen efter fire år i udlandet.

I sæsonen 2013/14, vandt Aab det danske mesterskab, og her var blandt andet Rasmus Thelander, en af de store profiler på holdet. Her havde man et hold, med blandt andet Nicolaj Thomsen, Jeppe Curth, Anders Due, Anders ‘AK’ Jacobsen, Rasmus Würtz, Kasper Kusk og Lukas Spalvis. Rasmus Thelander skiftede i 2015 til Panathinaikos, og har siden 2018, spillet for Vitesse.

Læs også: Fenerbahce-fans vil have ‘Zanka’ til at ændre sit coverbillede på Twitter

Thelanders kontrakt med Vitesse udløber om to år, men på Twitter bekræfter Vitesse, at man har givet Rasmus Thelander fri, så han kan arbejde på et klubskifte. Her melder TV3 Sport om, at Thelander skulle have flere tilbud fra Superligaen. Blandt andet et ‘økonomisk attraktivt tilbud’ fra en anden stor Superliga-klub, som flere mener er Brøndby, men det skulle han afvise, da han hellere vil til Aab. Når der bliver skrevet ‘en anden stor Superliga-klub’, starter spekulationer om, at det næsten kun kan være Brøndby, FCK eller FC Midtjylland han har afvist.

Han skulle nu være på vej til et lægetjek i Danmark, og ifølge Voetbal International, er der også græsk interesse, men Thelander skulle have fuld fokus på et skifte til Danmark. I Aab nåede Rasmus Thelander at spille 75 kampe for Aab. Udover Aab, har han igennem sin karriere, spillet for AB, Panathinaikos, FC Zürich og Vitesse.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top