The perfect guide to the casino

Grim skilsmisse: Derfor blev Brian Priske kylet ud i FC København

Foto: Ritzau Scanpix


Brian Priske forlod FC København i september 2017, fordi han havde flere uoverensstemmelser med Ståle Solbakken. Nu skal han duellere med nordmanden om det danske mesterskab.

Brian Priske skiftede i sommeren 2016 til FC København, hvor han blev assistenttræner, men allerede lidt over et år senere var han færdig i klubben.

Det blev en grim skilsmisse mellem parterne, og Brian Priske forlod sin stilling i hovedstaden, fordi han ikke kunne få den indflydelse, han ønskede sig.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

– For mig har det dog altid været afgørende, at jeg er 100 procent bag det, vi laver, og her har vi haft nogle uenigheder i forhold til min rolle og nogle faglige ting i hverdagen, og til sidst har kompromiserne været for mange og for store, sagde Brian Priske ifølge Herning Folkeblad i forbindelse med bruddet.

I dag – den 19. august 2019 – er Brian Priske blev udnævnt som cheftræner for FC Midtjylland, hvor han skal i direkte duel med Ståle Solbakken om DM-guldet.

– For mig er der kun én ting, der tæller, og det er at blive nummer ét, sagde han på dagens pressemøde, hvor Kenneth Andersens fratrædelse også blev offentliggjort.

Læs også: Romelu Lukaku og Inter er FULDSTÆNDIG ligeglade med Mauro Icardi

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top