The perfect guide to the casino

Chok: Superliga-ikon stopper karrieren

Foto: Ritzau Scanpix


Thomas Kortegaard må desværre stoppe sin karriere efter kræftsygdom.

AC Horsens og Superliga-ikonet Thomas Kortegaard, må desværre stoppe sin karriere pga. Efterveerne af en kræftsygdom. Den 35-årige højreback slutter karrieren den 26. august, hvor at AC Horsens og hans tidligere klub AaB mødes.

I forbindelse med annonceringen omkring karrierestoppet er han da også ude med stor ros til både AaB og AC Horsens.

– Jeg havde spillet relativt mange kampe for AaB, men jeg savnede fast spilletid på den samme position, og jeg tog til AC Horsens i forbindelse med kontraktudløb.

– Det var virkelig noget helt andet, for det var old school fodbold og et helt andet miljø, end jeg var vant til, siger Kortegaard til klubbens hjemmeside.

– I AC Horsens fik jeg virkelig fornemmelsen af, at man gad hinanden, og vi havde en familiær fornemmelse af, at man kunne regne med hinanden og kom hinanden ved, hvilket jeg lynhurtigt fandt ind i.

– I dag er det også det, jeg gerne vil stå for; at man bekymrer sig om hinanden og tager hånd om hinanden.

– Dengang var jeg en del af et hold med fede fællesskabstyper, og vi kunne sidde 20 spillere og rafle ved det samme bord om søndagen efter en kamp, for vi ville gerne fællesskabet.

– Jeg kom som en ung gut og fra et udpræget elitemiljø, hvor jeg passede mig selv, og her var en mangfoldig klub, hvor der var plads til alle, og folk blev inkluderet i fællesskabet, lyder det fra Thomas Kortegaard.

Thomas Kortegaard har spillet 306 kampe for AC Horsens.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top