The perfect guide to the casino

Jonas Wind: Jeg var ikke skurken

Foto: Ritzau Scanpix


Jonas Wind vil ikke påtage sig skylden for FC Københavns nederlag til Røde Stjerne Beograd, selvom han missede det skud, der skulle vise sig at blive det afgørende i straffesparkskonkurrencen.

FC København er ude af Champions League-sammenhæng efter et nederlag til Røde Stjerne efter straffesparkskonkurrence, hvor Jonas Wind blev synderen, da han missede fra pletten.

Forinden havde flere andre FC København-stjerner dog også misset deres forsøg, og derfor vil Jonas Wind ikke høre på, at han skulle være skurken.

Læs også: Knust FC København-stjerne grædefærdig efter Champions League-tragedie


– Jeg er utrolig skuffet. Det er ikke en særlig fed følelse. Vi kunne kvalificere os til Champions League, og det var så mig, der sparkede det afgørende straffe og blev skurken. Jeg føler mig nu ikke helt som en skurk, selvom det er den rolle, jeg nu får. Jeg vil ikke sende aben videre, men vi havde tre matchbolde inden, så der var også andre end mig, der brændte. Straffespark er tit en lotteriseddel. Alt kan ske, og de var skarpest i dag, siger han ifølge tipsbladet.dk.

Jonas Wind ærgrer sig over, at man ikke lukkede kampen i den ordinære- eller forlængede spilletid, hvor man længe var en mand i overtal.

Læs også: Romelu Lukaku og Inter er FULDSTÆNDIG ligeglade med Mauro Icardi

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top