The perfect guide to the casino

Robert Skovs afløser? FC København byder op mod 37 millioner kroner

Foto: Ritzau Scanpix


FC København har afgivet et stort bud på Real Zaragoza-stjerne.

FC København har solgt Robert Skov til Hoffenheim for et sted mellem 75- og 90 millioner kroner, og Ståle Solbakken har udtalt, at man skal hente en afløser for sidste sæsons klare topscorer.

Lucas Andersen og Pione Sisto har været nævnt som mulige afløsere, men Ståle Solbakken afviste i går, at man er i færd med at hente én af de to danske profiler, hvilket du kan læse her.

I stedet har klubben angiveligt rettet blikket mod det spanske, hvor man er faldet pladask for Real Zaragoza-stjernen Pep Biel.

Ifølge el Periódico de Aragón har FC København afgivet et bud på samlet 30 millioner kroner for ham – 19 millioner kroner, der betales med det samme samt yderligere 11 millioner kroner, der kommer næste sommer.

Læs også: Chok: Anderlecht lider stort økonomisk tab – Bubacarr Sanneh skifter til bundklub

Ydermere skulle der være en række bonusser tilskrevet købstilbuddet, som kan få prisen til at snige sig helt op på 37 millioner kroner.

22-årige Pep Biel har spillet en del på den offensive midtbane for Real Zaragoza, men den spanske stjerne kan også begå sig på højrekanten, hvor FC København formentlig vil bruge ham som Skovs afløser.

Han har kontrakt med Real Zaragoza i tre år endnu.

Se også: Katastrofe: Matthjis de Ligt laver selvmål i sin bare anden kamp for Juventus – Se det her

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top