The perfect guide to the casino

WHAT?! Udsalg på Neymar – Klar til at sælge ham næsten en milliard billigere

Foto: Ritzau Scanpix


Da Neymar valgte at skrive under på en femårig kontrakt med PSG i 2017, var der ikke mange der regnede med, at han blot to år senere, skulle være på vej væk fra klubben. Det er dog mere eller mindre, hvad der kan ske.

PSGs ejer har tidligere udtalt, at Neymar er til salg, hvis den rigtige pris bliver budt. Her skulle den være blevet sat til omkring 2,2 milliarder kroner, en pris som stort set ingen klubber kan, eller vil give, for nogen spiller overhovedet. Derfor pønsede FC Barcelona angivenligt på, at lave et byttehandel med PSG, så de kunne sænke transferprisen på Neymar.

Læs også: Chok: Anderlecht lider stort økonomisk tab – Bubacarr Sanneh skifter til bundklub

Det skulle PSG dog slet ikke være interesseret i, og i stedet mener sportsavisen Diario Sport, at PSG til gengæld er klar til at sætte prisen markant ned på Neymar, såfremt der er tale om et rent køb, uden byttehandel involveret. Prisen skulle ifølge mediet være sænket helt ned til 1,34 milliarder kroner, og altså næsten en hel milliard ned. Det er også markant mindre, end PSG betalte for Barcelona i 2017.

PSG har også fået ny sportsdirektør, da man har ansat Leonardo Araujo, og han skulle have den mening om Neymar, at han bør forlade klubben. Derfor er der ligepludselig åbnet op for forhandlingerne omkring Neymar, problemet for Barcelona er dog, at de hentede Antoine Griezmann for mange penge, og derfor højst sandsynligt skal ud og sælge, hvis de ønsker at købe Neymar.

Se også: Katastrofe: Matthjis de Ligt laver selvmål i sin bare anden kamp for Juventus – Se det her

Neymar har spillet 58 kampe for PSG, hvor han har scoret 51 mål og leveret 29 assists.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top