The perfect guide to the casino

The Sun: 33-årig Manchester United-legende på vej hjem

Foto: Ritzau Scanpix


En Champions League titel, fem engelske mesterskaber, en FA Cup titel samt fire engelske cuptitler. Det er hvad Wayne Rooney blandt andet var med til at vinde, da han spillede i Manchester United. Nu kan legenden være på vej tilbage.

The Sun skriver således, at Wayne Rooney har planer om at forlade MLS og DC United næste år, et år før hans kontrakt udløber med klubben. Grunden skulle være, at konen Coleen Rooney, ønsker at deres fire børn skal vokse op i England. Det skulle Wayne Rooney angivenligt være gået med til, og derfor skulle han tage et smut tilbage til England næste år.

Læs også: Chok: Anderlecht lider stort økonomisk tab – Bubacarr Sanneh skifter til bundklub

Wayne Rooney spillede i Manchester United fra 2004-2017, og skiftede derefter tilbage til barndomsklubben Everton, hvor han nåede en enkelt sæson, før turen gik til USA. The Sun skriver, at der skulle være fem potentielle klubber for Rooney, herunder Manchester United og Everton, Aston Villa, Salford og Celtic i Skotland. I United sår The Sun tvivl om, hvorvidt et retur til United ville være som spiller, eller som spillende træner.

Langskuddet lyder på et skifte til Salford, som er ejet af mange tidligere Manchester United legender i form af Phil og Gary Neville, Nicky Butt, Paul Scholes, Ryan Giggs og David Beckham. Salford City rykkede op til League 2, og fortsætter derfor vejen frem i engelsk fodbold. Det vil i så fald være en af de aktive engelske spillere med mest erfaring, der ville komme til Salford. Udover sin kæmpe karriere i Premier League, så har Wayne Rooney også spillet 120 kampe for det engelske landshold, hvor han har scoret 53 mål og leveret 22 assists.

Se også: Katastrofe: Matthjis de Ligt laver selvmål i sin bare anden kamp for Juventus – Se det her

Wayne Rooney nåede at spille 559 kampe for Manchester United. Her blev det til 253 mål og 146 assists.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top