The perfect guide to the casino

Se billedet: Bekræfter Harry Maguire-agent det store Manchester United-skifte her?

Foto: Ritzau Scanpix


Alt tyder efterhånden på, at Harry Maguire snart håber på, at kunne kalde sig Manchester United spiller, og højst sandsynligt også, den dyreste forsvarsspiller nogensinde.

Harry Maguire meldte fra til Leicesters træning, da han skulle have ringet og meldt sig syg. Han skulle være irriteret over, at skifte til Manchester United stadig ikke er gået igennem, men med lidt held, burde det snart ske. Steven Beck, som er ‘Head of Agency Services’ hos Triple S Sports & Entertainment Group, smed igår et billede på sin Instagram story, som ligner, at han er på plads ved Manchester Uniteds træningsanlæg.

Læs også: Chok: Anderlecht lider stort økonomisk tab – Bubacarr Sanneh skifter til bundklub

Og hvorfor er det så interessant? Agentbureauet har blandt andet Harry Maguire som klient, og derfor kunne det meget vel tyde på, at han var der på vegne af Maguire. Den anerkendte italienske journalist, Gianluca Di Marzio, skriver også, at Leicester City og Manchester United skulle være i avancerede forhandlinger omkring Maguire, og derfor tyder det på, at det blot er småting der gør, at Maguire ikke er blevet United spiller endnu.

Det vil ikke være førset indkøb til forsvaret, hvis United vælger at købe Maguire. De har således allerede købt den talentfulde højreback Aaron Wan-Bissaka i Crystal Palace, og dermed kan det meget vel ende med, at Manchester Uniteds forsvar i næste sæson, kommer til at bestå af tre englændere og en enkelt svensker.

Se også: Katastrofe: Matthjis de Ligt laver selvmål i sin bare anden kamp for Juventus – Se det her

Harry Maguire har kontrakt med Leicester frem til sommeren 2023. Han har nået at spillet 76 kampe for klubben, og kan også skrive 20 engelske landskampe på CV’et.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top