The perfect guide to the casino

Robert Skov sender Hoffenheim-stjerne til Bayer Leverkusen

Foto: Ritzau Scanpix


Noget tyder på, at Hoffenheim har stor tiltro til deres nye danske stjerne. Rygterne går på, at FC København modtager et sted mellem 75 og 90 millioner kroner for Robert Skov, og nu er Hoffenheim klar, til at sælge en af deres profiler.

Således melder Bild om, at Hoffenheim er igang med at sælge deres profil, Nadiem Amiri, til Bayer Leverkusen. Prisen skulle være omkring 82,5 millioner kroner, hvilket er yderst tæt på den pris, som Hoffenheim har smidt for Robert Skov. Bayer Leverkusen skulle allerede været enige med Amiri om en fem-årig kontrakt, og derfor skriver Bild, at skiftet allerede kan falde på plads senere i dag.

Læs ogsÃ¥: Chok: Anderlecht lider stort økonomisk tab – Bubacarr Sanneh skifter til bundklub

Nadiem Amiri er en relativt fleksibel spiller. Han bruges primært på den centrale midt eller den offensive midt, men blev i sidste sæson også brugt på både højre og venstre kant, hvilket netop er den plads, som Robert Skov er udset til i Hoffenheim.

Nadiem Amiris kontrakt med Hoffenheim udløber til næste sommer, og han skiftede til klubbens u-17 hold tilbage i 2012, og har sidenhen spillet sig op igennem de forskellige ungdomshold, indtil han slog sig fast på førsteholdet. Han har også fået 24 kampe for Tysklands u-21 landshold, hvor han især er blevet brugt som venstre wing. Her er det blevet til seks mål og seks assists.

Se også: Katastrofe: Matthjis de Ligt laver selvmål i sin bare anden kamp for Juventus – Se det her

Nadiem Amiri har spillet 115 kampe for Hoffenheim, hvor han har scoret 13 mål og leveret 13 assists.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top