The perfect guide to the casino

Officielt: Blev sat i forbindelse med Brøndby og FCK skifte – Nu snyder OB ALLE og henter farlig angriber

Foto: Ritzau Scanpix


Det kan godt være, at navnet Issam Jebali ikke i første omgang får mange klokker til at ringe. Han er dog tidligere blevet kædet sammen med et skifte til FCK, og senest med et skifte til Brøndby. Nu har OB dog ageret hurtigt, og har valgt at hente tuneseren på en tre-årig kontrakt.

Det er lidt over et år siden, at Issam Jebali blev sat i forbindelse med et skifte til FC København, da han spillede i Elfsborg, men her valgte han at skifte til Rosenborg istedet. Her nåede han dog kun at være et halvt år, før han skiftede til Saudi Arabien, hvor Al-Wahda stod klar med en kontrakt.

Læs også: Chok: Anderlecht lider stort økonomisk tab – Bubacarr Sanneh skifter til bundklub

Issam Jebali udtalte for ikke lang tid siden, at han ville forlade Saudi Arabien, og her skrev Fotbolldirekt.se, at Brøndby skulle have lagt et bud. Det er dog ikke, hvad det endte med, og i stedet skifter han til Odense.

Issam Jebali har selv udtalt, at han glæder sig til at komme igang i Odense. Han kender også træner Jakob Michelsen, fra hans tid i Elfsborg, da Michelsen på det tidspunkt trænede Hammarby, og det er blandt andet derfor, at valget faldt på OB.

– Jeg glæder mig virkelig meget. Jeg har snakket med flere danskere, som kender klubben, og jeg har kun hørt godt om den. Derfor var det en ret nem beslutning at tage, da jeg fik chancen, siger Jebali til ob.dk. Det bliver spændende at komme i gang, man spiller god og offensiv fodbold her, og jeg ser frem til at hjælpe klubben med at score mål og få point på kontoen, siger han.

Se også: Katastrofe: Matthjis de Ligt laver selvmål i sin bare anden kamp for Juventus – Se det her

Den 27-årige tuneser har spillet en enkelt landskamp for Tunesien tilbage i 2018.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top