The perfect guide to the casino

Voldsomt: Alexander Sørloth blev solgt for 120 mio. kroner – Nu er han tæt på at skifte til danskerklub

Foto: Ritzau Scanpix


Det kom bag på mange, da FC Midtjylland formåede at sælge Alexander Sørloth til et voldsomt beløb, efter blot halvandet år i klubben, og ikke mere end 26 optrædender.

Crystal Palace stod klar med 75 millioner kroner, og det beløb er sidenhen røget op på 120 millioner kroner grundet bonusser, og derfor et mere end fint salg for FC Midtjylland. Sørloths kontrakt udløber i 2022, og er netop hjemvendt fra et halvandet år langt lejeophold i Gent.

I Gent blev det til fem mål og tre assists i 22 kampe. Crystal Palace har efterhånden opgivet Alexander Sørloth, og leder efter en mulig erstatning, hvis de sælger Wilfried Zaha. Her kigger de hen mod Brentford, hvor Ollie Watkins har imponeret i denne sæson, og er blevet interessant for Crystal Palace ifølge Daily Mail.

Se også: Katastrofe: Matthjis de Ligt laver selvmål i sin bare anden kamp for Juventus – Se det her

Træneren i Brentford er danske Thomas Frank, som højst sandsynligt kender lidt til Alexander Sørloth. Brentford vil gerne beholde Ollie Watkins, og det er her, at Crystal Palace vil tilbyde Alexander Sørloth plus penge, for at overtale Brentford til at sælge. Brentford og FC Midtjylland har samme ejer, og derfor kan det ikke udelukkes, at Sørloth kan finde på at skifte til Brentford.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top