The perfect guide to the casino

Tidligere Manchester City-talent til prøvetræning i Superliga-klub

Foto: Ritzau Scanpix


Manchester City er kendt for at være særdeles aktive pĂ¥ transfermarkedet, hvor klubbens ejer ikke er bange for at smide penge i kassen. Det betyder derfor ogsĂ¥, at mange spillere ryger i overskud, og især talenterne, har svært ved at fĂ¥ spilletid i storklubben.

Kasper Schmeichel, Niclas Jensen, Mikkel Bischoff og Kevin Stuhr-Ellegaard er navne pĂ¥ nogle af de spillere, som i deres karriere har været et smut forbi Manchester City. Det er ikke spillere, som har haft meget succes i klubben. Nu tester OB et tidligere Manchester City-talent fra Ghana, i form af Nana Boateng.

Nana Boateng skiftede til Manchester City tilbage i 2011 fra Right to Dream Academy, et akademi som især FC Nordsjælland har haft succes med at samarbejde med. Nana Boateng blev aldrig den store succes i Manchester City, og skiftede videre til norske Strømgodset pĂ¥ en lejeaftale, og sidenhen til USA, hvor Colorado Rapids stod klar med en kontrakt.

Se ogsĂ¥: Katastrofe: Matthjis de Ligt laver selvmĂ¥l i sin bare anden kamp for Juventus – Se det her

Nu skriver obstruktion.dk, at den 25-Ă¥rige ghaneser træner med i OB, og derfor skal prøve at overbevise cheftræner Jakob Michelsen om, at han er god nok til at fĂ¥ tilbudt en kontrakt. Nana Boateng ophævede sin kontrakt med Colorado Rapids for to uger siden, da han ønskede at vende tilbage til Europa af familiære Ă¥rsager.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit pĂ¥ Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top