The perfect guide to the casino

Marca: Glem Atlético Madrid og Real Madrid – Christian Eriksen førstevalg i europæisk topklub

Foto: Ritzau Scanpix


Historien om Christian Eriksens sommerskifte vil ingen ende tage. I første omgang lød alle nyheder på, at Real Madrid satte alt ind på at hente danskeren, og det rygte er sidenhen blevet afløst af, at Atlético Madrid skulle håbe at hente ham, nu når Real Madrid har mistet interessen.

Det er dog også gået dødt stille og roligt, men nu melder en anden klub sig på banen, som tidligere har været sat i forbindelse med danskeren. Den spanske avis Marca skriver, at Juventus har Christian Eriksen som deres førstevalg, og at især Juventus’ nye træner Maurizio Sarri, skulle være varm på danskeren.

Maurizio Sarri har da også netop stået over for Eriksen, da han var træner i Chelsea, og har derfor haft god tid, til at studere danskeren. Marca skriver også, at af forskellige årsager, er Eriksen netop blevet Sarris førstevalg til en ny kreatør. Både Paul Pogba og Sergej Milinkovic-Savic, er tidligere sat i forbindelse med Juventus, men begge spillere skulle være for dyre til Juventus’ og Sarris smag.

Se også: Katastrofe: Matthjis de Ligt laver selvmål i sin bare anden kamp for Juventus – Se det her

Marca skriver endvidere, at Juventus skulle have holdt øje med Isco, men efter Marco Asensios langtidsskade, skulle Real Madrid ikke være interesseret i at sælge. Spørgsmålet er så, om der kunne være en byttehandel undervejs mellem Tottenham og Juventus, da Paulo Dybala er blevet sat i forbindelse med et rekord skifte til Tottenham, hvilket kan vise sig at blive billigere end Tottenham havde regnet med, hvis de vælger at smide Christian Eriksen i en byttehandel.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top