The perfect guide to the casino

FCK har netop hentet tidligere stjerne tilbage: ‘Jeg glæder mig virkelig til at spille i Telia Parken igen’

Foto: Ritzau Scanpix


FC København har jagtet en venstreback til at konkurrere med Pierre Bengtsson, efter Nicolai Boilesen kom ud for en grum skade, som sætter ham ude i mange måneder. Valget er faldet på den tidligere FCK-stjerne Bryan Oviedo, der skifter fra Sunderland.

I januar 2010, hentede FCK Bryan Oviedo fra Deportivo Saprissa fra Costa Rica. Her startede han med at være i et år, før han kom til FC Nordsjælland på en lejeaftale. Efterfølgende vendte han tilbage til FCK, og endte med at skifte til Everton i 2012. Han var derfor en del af et FCK hold, som vandt tre mesterskaber og en enkelt pokalfinale, imens han var i klubben. Den tid har han ikke glemt, og udtaler, at det er stort at vende tilbage til FCK.

– Det er stort for mig at vende tilbage til København! Det var her min karriere tog fart, og min familie og jeg havde en rigtig god tid både i byen og i klubben. FCK er stadig en stor klub med store ambitioner, og jeg er klar til at gøre alt for, at vi genvinder mesterskabet og kommer i Europa igen!, udtaler han til FCKs hjemmeside.

Bryan Oviedo havde flere klubber at vælge imellem, og især Club Brügge er blevet nævnt flere gange. Han valgte dog at returnere til København, og fortæller, at han har fulgt FCK i al den tid han har været væk.

– Jeg kender klubben, jeg kender staben og Ståle, og jeg kender selvfølgelig også N’Doye og Pierre fra mit seneste ophold, ligesom jeg spillede med Bjelland i Nordsjælland. Jeg har fulgt FCK i al den tid, jeg har været væk, så jeg ved, at det er et stærkt hold med en stærk organisation omkring holdet.

Se også: Katastrofe: Matthjis de Ligt laver selvmål i sin bare anden kamp for Juventus – Se det her

Sidst men ikke mindst, udtaler Oviedo også, at han ser frem til at spille i Telia Parken, og at han glæder sig til at møde fansene igen. Netop fansene har også spillet en rolle, da valget endte med at falde på FCK.

– Jeg glæder mig virkelig til at spille i Telia Parken igen, og jeg håber at fansene stadig kan huske mig. Jeg husker i hvert fald dem, og det er også en af grundene til, at jeg er virkelig glad for at være tilbage,” slutter Bryan Oviedo.

Bryan Oviedo nåede at spille 46 kampe for FCK, hvor det blev til 2 mål, 14 assits og 8 gule kort. Den statistik får han nu muligheden for at forbedre.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top