The perfect guide to the casino

Slut: Brøndby med vigtigt udebanemål imens Esbjerg skuffer i Hvidrusland

Foto: Ritzau Scanpix


Det så ikke godt ud for de danske hold, da der var spillet 45 minutter af Europa League kvalifikationsopgørene, og der stod 1-0 på tavlen i begge kampe. Brøndby fik dog scoret et yderst vigtigt udebane mål, imens Esbjerg havde chancerne til det.

Efter et par flotte kombinationer, satte Dominik Kaiser en aflevering afsted til Simon Hedlund i det 59. minut, som satte den sikkert i målet efter en flot førsteberøring. Med 1-1 på tavlen, havde Brøndby et rigtig fint resultat, men det skulle ikke holde længe.

Kort efter svarede Lechia nemlig stærkt igen, hvor Patryk Lipski efter et flot indlæg, meget let kunne heade bolden ind bag Marvin Schwäbe i Brøndby målet. Lechia pressede på efter 2-1 målet, og var tæt på 3-1 i det 70. minut efter en hælafslutning, som de ikke fik ordenligt træf på.

Brøndby legede også lidt med og i det 79 minut havde Arajuuri et hovedstød på overliggeren. I tillægstiden var det ved at gå helt galt for Brøndby, da et indlæg blev headet videre, og endte med at svæve over Schwäbe og direkte på overliggeren, blot få meter fra at gå ind. Tættere på kom de to hold dog ikke på et fjerde mål, og derfor endte det med et 2-1 nederlag til Brøndby.

Læs også: Blev kædet sammen med FC København: Nu er gratis profil på vej til Brøndby IF

Esbjerg startede 2. halvleg skidt ud, og de var heldige med, at Daniel Anyembe kunne redde et forsøg på stregen, blot 2 minutter inde i 2. halvleg. Der skulle dog ikke gå mere end 10 minutter af 2. halvleg, før Soligorsk bragte sig på 2-0, efter et hovedstød af Pavel Rybak. Patrick Egelund havde et fint forsøg efter 59 minutter, og Esbjerg havde efterfølgende fine chancer, og viste, at de bestemt ikke var helt ude af opgøret. Til trods for flere fine chancer, formåede Esbjerg ikke at score til 2-1, og skal derfor på en svær opgave, når Soligorsk kommer til Esbjerg.

Returkampene mellem Lechia og Brøndby og Soligorsk og Esbjerg, spilles den 1. august.

Læs også: Ronaldo rasede mod Sarri: Her er grunden

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top