The perfect guide to the casino

Live: Halvleg i Polen og Hvidrusland – Både Brøndby og Esbjerg bagud med 0-1

Foto: Ritzau Scanpix


Både Brøndby og Esbjerg er igang med at spille kvalifikationskampe til Europa League. Imens Brøndby er en tur til Polen, så er Esbjerg en tur i Hvidrusland, hvor det efter første halvleg, ikke ser godt ud med danske øjne.

I Polen sidder Lechia på det meste af spillet, og især Brøndbys forsvar har været langt fra fejlfrit i første halvleg. Efter 13 minutter, ender en fejl af Hermannsson, med at give Lechia en chance for at lobbe den over Schwäbe, men for Brøndbys skyld, kan de heldigivs se forsøget gå forbi målet. Der gik dog ikke mere end 30 sekunder før Arajuuri smider bolden væk og giver endnu en stor chance væk.

Læs også: Blev kædet sammen med FC København: Nu er gratis profil på vej til Brøndby IF

Brøndby kunne da heller ikke modstå presset fra Lechia, og i det 24. minut begår Kevin Mensah et yderst tvivlsomt straffespark, som Flavio Paixao sendte ind til 1-0. Lechia fortsatte presset, og har siddet på 1. halvleg udover et par enkelt Brøndby chancer, især en rigtig fin chance til Wilczek i 44. minut, som desværre bliver reddet. Derfor fører Lechia også fortjent med 1-0 ved halvlegen.

Modsat for Esbjerg, kom de bagud efter blot 5 minutter, da Elis Bakaj satte et frispark i målet. Esbjerg sad mest på bolden i kampens første kvarter, og har også haft flere gode muligheder for at reducere til 1-1. Dog skal det også nævnes, at Soligorsk også havde chancer til at gøre det til 2-0. I 35. minut havde Esbjerg en af deres største chancer, men et indlæg fra Egelund manglede den sidste modtager, og derfor går Esbjerg også til pausen bagud med et mål.

Læs også: Ronaldo rasede mod Sarri: Her er grunden

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top