The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Lechia – Brøndby IF

Foto: Ritzau Scanpix


Brøndby endte med at slå Inter Turku samlet med 4-3, men det holdt hårdt, efter de kom bagud 2-0 på udebanen, da et tredje mål havde sendt dem ud. Nu møder de dog polske Lechia, hvor Brøndby stadig er favoritter til at gå videre hos bookmakerne.

De starter dog på udebane, og skal derfor starte med en svær kamp i Polen. Lechia har spillet to betydningsfuldekampe i den nye sæson, og startede den polske liga ud, med at spille 0-0 på udebane mod en af oprykkerne. Til gengæld slog de mestrene i den polske supercup, og håber på at gøre det samme mod Brøndby.

Er du klar til kampen, som kan sende Brøndby tættere på Europa?

I 3 ud af Brøndbys 4 første betydningsfulde kampe i år, har der været over 0,5 mål scoret i 1. halvleg. Lechia ved godt, at det er i kampen på torsdag, at de skal skabe et resultat, hvis de vil videre i turneringen. Brøndby har i samme omgang stadig ikke fået styr på forsvaret fra sidste sæson, som var glade for at lukke mål ind, og derfor er odds 1,44 på over 0,5 mål i 1. halvleg fra Bet365 et fint odds.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Lechia blev på 3. pladsen i sidste sæson i den polske liga, blot fem point væk fra førstepladsen. Det er derfor helt klart en bedre modstander end Inter Turku som Brøndby skal møde. Brøndby er igang med at vende sig til sit nye 4-3-3 system, som den nye træner Niels Frederiksen er igang med at implementere. Simon Tibbling er blevet rykket op på kanten, og her tyder det på at han skal fortsætte. Det virker til, at Brøndby-spillerne langsomt er ved at vende sig til måde Niels Frederiksen vil spille på. Kampen mellem Brøndby og Lechia kan meget vel blive en målrig en af slagsen, og derfor er odds 1,75 hos Betfair på, at begge hold scorer, et der skal prøves af.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top