The perfect guide to the casino

Chokskifte officielt: Nicki Bille har fundet ny arbejdsgiver – Fortsætter i Danmark

Foto: Ritzau Scanpix


Nicki Bille er efterhånden snart mere kendt for sin opførsel uden for banen, end for sine fodboldevner. Det er ikke længe siden, at Nicki Bille var ude for en alvor ulykke, men nu tyder det på, at der endelig er positivt nyt for danskeren.

Fodboldkarrieren er ikke helt slut, da han eftersignende skulle have fortsat karrieren. Det bliver dog ikke i en klub på størrelse med Villarreal eller Rosenborg, som han tidligere har tørnet ud for, men i stedet for Ishøj IF, som bekræfter købet på deres facebookside.

Læs også: Blev kædet sammen med FC København: Nu er gratis profil på vej til Brøndby IF

Nicki Bille skal derfor til at spille Danmarksseriefodbold, og Ishøj IF er mere end lykkelige overfor danskerens valg.

– Vi er stolte af at kunne præsentere et menneske som vi allerede holder af i Nicki Bille. Nicki er pÃ¥ vej tilbage til fordumstyrke og har valgt at lægge sin fodboldmæssige energi omkring ishøjs Danmarksseriehold. Klubben og Nicki glæder sig voldsomt over at denne mulighed er opstÃ¥et og vil gøre alt for at missionen lykkes, lyder det pÃ¥ Ishøj IFs facebookside.

31-årige Nicki Bille har spillet for BK Frem, Reggina, Martina, Lucchese, FC Nordsjælland, Villarreal, Elche, Rayo Vallecano, Rosenborg, Evian, Esbjerg, Lech Poznan, Panionios, Lyngby og nu altså Ishøj IF.

Læs også: Ronaldo rasede mod Sarri: Her er grunden

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top