The perfect guide to the casino

Bryan Oviedo blev rygtet til FC København – Nu sender lokalavis ham til denne klub

Foto: Ritzau Scanpix


Tilbage i 2010 hentede FCK, Bryan Oviedo fra Costa Rica. Han nåede kun at spille en sæson i FC København, samt en sæson på udlån i FC Nordsjælland, før han skiftede til Premier League, hvor Everton stod klar med en kontrakt.

I Everton nåede han at spille fem år, før turen gik videre til en ny klub. Han endte med at fortsætte i England, da Sunderland stod klar med en tre og et halvt-år kontrakt, og det er netop denne kontrakt, som Sunderland håber på at afslutte før tid. Den udløber nemlig først til næste sommer.

Læs også: Blev kædet sammen med FC København: Nu er gratis profil på vej til Brøndby IF

FCK jagter en venstreback, da Nicolai Boilesen på uheldig vis er blevet langtidsskadet. Før Boilesens skade, udtalte Ståle Solbakken, at de ikke jagter Bryan Oviedo, og det er da heller ikke FCK, som Oviedo sættes i forbindelse med. Den lokale Sunderland avis, Sunderland Echo, skriver således, at Club Brügge skulle være interesseret i den tidligere FCK venstreback. Sunderland er klar til at sælge, men Oviedo skulle angivenligt kræve en for høj løn, i forhold til, hvad Brügge er klar til at tilbyde, og derfor er en mulig aftale med Club Brügge endnu ikke på plads.

Bryan Oviedo har spillet 77 kampe for Sunderland. Her er det blevet til to mål, 11 assists, 13 gule kort samt et enkelt rødt kort.

Læs også: Ronaldo rasede mod Sarri: Her er grunden

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top