The perfect guide to the casino

Medie: Budkrig om Paul Onuachu – Tre topklubber jagter angriberen

Foto: Ritzau Scanpix


Paul Onuachu har endnu ikke været med, når FC Midtjylland har spillet deres første to Superliga-kampe. Det skyldes, at han var med i Nigerias Africa Cup of Nations trup, men meget tyder på, at han ikke vender hjem til Heden, efter Africa Cup of Nations er sluttet.

FC Midtjyllands direktør Claus Steinlein, har allerede udtalt, at Paul Onuachu forventes at blive solgt, og at de håber på at få 75 millioner kroner for nigerianeren. Problemet er bare, at de modtagede bud ikke er i det omfang endnu.

– Hvis jeg ikke sælger Paul Onuachu i det her vindue, har jeg ikke gjort det godt nok. Han har fortjent at komme af sted nu. Han har gjort det fantastisk og er kommet på landsholdet. Han har været her længe, så nu er tiden kommet til, at han skal sælges,« lød det fra FCM-bossen ifølge BT.

Læs også: Blev kædet sammen med FC København: Nu er gratis profil på vej til Brøndby IF

Ifølge BT, skulle to belgiske storklubber være klar til at hente Paul Onuachu. Der er tale om KRC Genk og Anderlecht, og imens Genks interesse har været kendt længe, så er det noget nyt, at Anderlecht skulle være interesseret. Begge klubber skulle dog kun have budt 37,5 millioner kroner, og derfor et stykke fra den pris, som FC Midtjylland håber at modtage.

Belgiske medier har tidligere skrevet, at også Club Brügge skulle være interesseret, og derfor kan det ende med en budkrig mellem tre belgiske storklubber – noget som de i FC Midtjylland nok ikke har noget imod. Grundet det lave bud skulle FC Midtjylland have afvist de 37,5 millioner kroner.

Paul Onuachu har spillet 181 kampe for FC Midtjylland, hvor det er blevet til 74 mål og 23 assists.

Kampen starter klokken 20:00.

Læs også: Ronaldo rasede mod Sarri: Her er grunden

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top