The perfect guide to the casino

Marca: Christian Eriksen eller James Rodriguez? Nu har Atlético Madrid taget det endelige valg

Foto: Ritzau Scanpix


Christian Eriksen er et af de hotteste danske navne i dette sommers transfervindue. Alt tyder på, at han er på vej ud af Tottenham, men danskeren har endnu ikke fundet en klub.

Real Madrid var længe favoritter til at hente danskeren, men noget tyder på, at de stadig håber på at hente Paul Pogba i stedet, og derfor er Christian Eriksen ikke længere førsteprioritet. Det er dog ikke længe siden, at Atlético Madrid meldte sig på banen, og nu skulle de have taget beslutningen om, hvilken spiller af James Rodriguez og Christian Eriksen, de har tænkt sig at gå efter.

Læs også: Blev kædet sammen med FC København: Nu er gratis profil på vej til Brøndby IF

Marca skriver nu, at Atlético Madrid dropper Christian Eriksen og istedet fokuserer fuldt ud på James Rodriguez. Grunden til dette skulle være, at James Rodriguez er betydelig billigere end danskeren, da Rodriguez’ pris skulle være omkring 40 millioner euros eller omkring 300 millioner kroner, imens Eriksen skulle koste 60-70 millioner euros eller omkring 450-522 millioner kroner.

Det eneste problem for Atlético Madrid er, at James Rodriguez er på kontrakt hos rivalerne fra Real Madrid indtil 2021, og derfor er det ikke sikkert, at de er klar til at sælge ham til deres rival. Napoli har i længere tid også været interesseret, og ifølge flere spanske medier, skulle de altså foretrække at sælge Rodriguez til et andet land.

28-årige James Rodriguez kom til Real Madrid efter VM i 2014, og har ikke været den store succes siden skiftet. 111 kampe er det blevet til i klubben, hvor han har scoret 36 mål og leveret 40 assists.

Læs også: Ronaldo rasede mod Sarri: Her er grunden

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top