The perfect guide to the casino

Manchester United tæt på ny stjerne: Har afsendt 600 mio. kroners bud

Foto: Ritzau Scanpix


Ole Gunnar Solskjær skal igang med sin første fulde sæson som Manchester United manager, og forventningerne er store til nordmanden. Han er i fuld gang med indkøbene, og nu skulle det tredje være igang.

Manchester United har allerede hentet Daniel James i Swansea og Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace. Det virker dog langt fra til, at United er færdige med at handle på transfermarkedet. LOSC Lille-præsidenten Gerard Lopez, har meldt ud, at deres store stjerne Nicolas Pepe er på vej videre, og at en transfer er lige på trapperne. Han er tidligere blevet meldt til Liverpool og Arsenal, men nu tyder det på, at United kan løbe med ham.

Læs også: Blev kædet sammen med FC København: Nu er gratis profil på vej til Brøndby IF

Det er det lokale medie La Voix Du Nord, som melder om historien. De skriver, at Lille skulle have modtaget et bud på 80 millioner euros eller omkring 600 millioner kroner fra netop Manchester United. I søndags meldte det engelske medie The Mirror også om, at United havde gået forbi Liverpool og Arsenal, og altså nu var favoritter til at hente den talentfulde offensivspiller.

Rapporten fra det The Mirror og fra journalist Duncan Castle, skulle lyde på, at Ole Gunnar Solskjær ser Nicolas Pepe som en fin erstatning for Romelu Lukaku, til trods for, at Nicolas Pepe har sit speciale på højrekanten. Det skulle blot være et plus, at han kan spille begge steder, da højrekanten har været lidt af et problem i Manchester United.

Nicolas Pepe var brandvarm i sidste sæson, hvor han scorede 22 mål og leverede 11 assists i 38 kampe i Ligue 1.

Læs også: Ronaldo rasede mod Sarri: Her er grunden

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top