The perfect guide to the casino

Fiorentina klar til at hente dansk u-21 landsholdsstjerne – Koster 67 millioner kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Danmark måtte efter gruppespillet se sig slået ud af u-21 EM i sommers. Det blev derfor ikke til mere end tre kampe, men det har vist sig at være mere end rigeligt til, at nogle af de danske stjerner kunne vise sig frem.

En af dem, som skulle vise sig frem på den store scene efter en flot sæson, var Joakim Mæhle. Han måtte noget skuffende se Danmark tabe den første kamp med 3-1 til Tyskland fra bænken, og dette var han langt fra tilfreds med. Han fik dog spilletid i de næste to kampe, og leverede også to mål og en enkelt assist fra en lidt uvant venstreback position. Han kom til KRC Genk i 2017 fra Aab, og kan allerede nu, være på vej videre.

Læs også: Blev kædet sammen med FC København: Nu er gratis profil på vej til Brøndby IF

Kontrakten med Genk udløber til næste sommer, og derfor skal den enten forlænges eller også skal han sælges i år, hvis Genk vil modtage nogle penge for den talentfulde dansker. Prisen skulle angivenligt være 67 millioner kroner, og nu melder en ny klub sig på banen. Corriere dello Sport melder om, at Fiorentina holder øje med Joakim Mæhle, men at de i første omgang holder øje med Pol Lirola fra Sassuolo, som skulle koste 90 millioner kroner.

Det er dog netop prisen på 90 millioner kroner, som skulle have skræmt Fiorentina, og derfor skulle de have rettet blikket mod den danske u-21 landsholdsstjerne. Den 22-årige dansker spillede 54 kampe for Genk i sidste sæson, hvor han blev brugt på højrebacken. Her leverede han ti assists og scorede fire mål.

Kampen starter klokken 20:00.

Læs også: Ronaldo rasede mod Sarri: Her er grunden

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top