The perfect guide to the casino

Medier: Paul Onuachu nærmer sig ny klub

Foto: Ritzau Scanpix


Paul Onuachu nærmer sig en afklaring om fremtiden, og pilen peger mod belgisk fodbold. Både Club Brügge og Genk vil have ham.

Paul Onuachu har fÃ¥et lovning pÃ¥, at han kan forlade FC Midtjylland denne sommer, men den lange angriber har endnu ikke fundet en ny arbejdsgiver – men det er tæt pÃ¥.

Belgiske medier skriver, at Club Brügge er tæt på at lande en aftale med den nigerianske angriber, der har tilbragt de seneste uger til Africa Cup of Nations.

Læs også: Ronaldo rasede mod Sarri: Her er grunden

Ekstra Bladet skriver også, at Club Brügge vil have fat i FC Midtjylland-angriberen, som har en stor stjerne hos belgiernes træner, Philippe Clement.

Læs også: Blev kædet sammen med FC København: Nu er gratis profil på vej til Brøndby IF

Da Philippe Clement stod i spidsen for Genk i vinterens transfervindue, bød han 30-35 millioner kroner på ham, men det blev afvist. Nu forsøger han så at lokke ham til Club Brügge.

FC Midtjylland ventes at kræve mellem 45-50 millioner kroner for ham. Afløseren er købt for 22,5 millioner kroner i form af Sory Kaba, der er købt i franske Dijon.

Club Brügge vil formentlig gå efter at få lukket aftalen hurtigt, for Genk-forbindelsen er angiveligt ikke helt død endnu.

Søren Sorgenfri leverede nemlig nedenstående tweet fredag, så det lugter af belgisk destination for ham.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top