The perfect guide to the casino

Frank Lampard vil ikke lade flop skifte væk: Jeg har brug for ham

Foto: Ritzau Scanpix


Kurt Zouma kan i næste sæson måske endelig få sit gennembrud i Chelsea.

Franske Kurt Zouma blev købt af Chelsea tilbage i 2014, men han har aldrig formået at blive en fast del af London-holdet. I sidste sæson var han udlejet til Everton, hvor at han imponerede og gjorde det så godt, at klubben gerne vil gøre aftalen permanent.

Det tyder dog ikke på, at de får lov til det af Frank Lampard, som har planer om at beholde ham i truppen i næste sæson.

Læs også: Stor Superliga-transfer under opsejling: Vil hente FCM-stjernes bror

– Med hensyn til Kurt Zouma, så er han en rigtig god forsvarsspiller for os, en rigtig god spiller, en rigtig god person og professionel. Jeg vil have ham her. Så simpelt er det, siger Frank Lampard til The Mirror.

– Vi er konkurrencedygtige med de centrale forsvarsspillere, vi har i truppen. Han havde en rigtig god sæson hos Everton, og jeg kan forstå, hvorfor de vil have ham. Han er Chelsea-spiller, og jeg vil have ham.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

24-årige Kurt Zouma har siden ankomsten til Chelsea tilbage i januar 2014 spillet 71 kampe for klubben. I sidste sæson var han udlejet til Everton, hvor at det blev til 36 kampe i alle turneringer. Han har også tidligere været udlejet til Saint-Étienne og Stoke.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top