The perfect guide to the casino

Anders Lindegaard er ærlig: Jeg spillede kun i England for pengenes skyld

Foto: Ritzau Scanpix


Anders Lindegaard åbner nu op for sit skifte til Helsingborg.

Danske Anders Lindegaard stod overfor en stor karriere, da han tilbage i 2011 skiftede Aalesund ud med Manchester United. Han greb dog aldrig chancen, og siden har han tilbragt størstedelen af sin karriere på bænken hos mange andre engelske klubber.

Nu er han så tilbage i Skandinavien, hvor at han fremover skal spille for Helsingborg IF. Det er et skifte som ikke handler om penge, men derimod i den grad om spilletid siger målmanden selv.

Læs også: Stor Superliga-transfer under opsejling: Vil hente FCM-stjernes bror

– Jeg kommer for at spille fodbold. Jeg er stor nok til at erkende, at det er første gang i lang tid, at det primært handler om at spille fodbold, siger han til fotbollskanalen.se.

– Når man er uden for Skandinavien, så er man der også for at tjene penge og for at få oplevelsen. Min familie ville gerne hjem, og jeg vil gerne spille fodbold, så det her føles godt, og jeg har taget et valg, som ikke handler om økonomi, siger han.

Det er ikke blevet til meget spilletid de seneste par år, men Lindegaard føler sig alligevel klar.

– Kroppen er helt okay. I England trænede jeg med bold i et par dage, inden jeg kom hertil, og så har jeg løbet en masse i hele min ferie. Jeg er klar til at hjælpe klubben, og jeg er klar til at spille, siger Anders Lindegaard.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Anders Lindegaard kan potentielt få sin debut i eftermiddag klokken 16.00.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top