The perfect guide to the casino

Thomas Delaney går efter guldet: Målet er at vinde mesterskabet

Foto: Ritzau Scanpix


Thomas Delaney har prøvet at vinde guld før, og nu vil han gøre det i Tyskland også.

Gennem det meste af sidste sæson lignede Borussia Dortmund det næste mesterhold i Tyskland, men i sidste ende blev de overhalet af Bayern München, som altså sendte Dortmund ned på andenpladsen.

I denne sæson går Thomas Delaney og resten af Dortmund-mandskabet benhårdt efter guldet.

– Man skal ikke sammenligne FCK og Dortmund, for klubberne er forskellige, men mentaliteten er i sidste ende den samme, og mesterskabet er målet, siger Delaney ifølge Bild.

– At går efter mesterskabet er et naturligt skridt for os, efter vi fik vendt tingene rundt i sidste sæson og forbedrede os på mange områder, selvom vi stadig har mangler.

– Jeg hilser ambitionerne om et mesterskab velkomne, og for de unge spillere er det et stort ansvar, som man lærer af. Så uanset hvad er det den rette retning at gå. Det har direktionen også vist ved at hente spillere tidligt.

– De spillere, som er kommet til, er spillere, som kender Bundesligaen og kender vores hold. Vi kan bruge dem og bruge konkurrencen internt på holdet, som kan øge niveauet. Det kan betyde, at nogle spillere får færre minutter, men den øgede konkurrence er god for alle.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Bayern München har vundet det tyske mesterskab de seneste syv sæsoner i streg. Det seneste andet hold til at vinde mesterskabet er netop Borussia Dortmund, som vandt det tilbage i 2012.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top