The perfect guide to the casino

Ambitiøse FC København: Vi vil have over 20.000 i snit pr. hjemmekamp

Foto: Ritzau Scanpix


FC København vil have flere tilskuere til deres Superliga-kampe.

FC København vil have flere tilskuere på lægterne i Telia Parken, og det er noget som klubben melder i deres nye strategi 2019+. De vil således gerne op og have 20.000 tilskuere i gennemsnit pr. Superliga-kamp, og det skal være senest i 2022/23-sæsonen.

– Vi er meget bevidste om, at det er en ambitiøs målsætning, men vi mener også, at den er realistisk. Men den kræver, at mange ting går op i en højere enhed, siger COO Katja Moesgaard til klubbens hjemmeside.

– Vi ønsker at være stedet, hvor københavnerne samles. Det kræver, at vi gør vores hjemmekampe til en totaloplevelse, og at vi fortsat arbejder hårdt på at gøre det til en bedre og mere helstøbt oplevelse at gå til fodbold i København.

– Vores store kampe skal være et reelt alternativ til alt andet, du kan lave i København – også selvom du ikke tit kommer i Telia Parken. Vi synes, vi har givet eksempler på, at det kan lykkes. Blandt andet i mesterskabsspillet og tidligere med europæiske kampe.

– Men vi kan ikke løfte den her opgave alene. Vi får først og fremmest brug for vores nuværende loyale fans, vores partnere og byen, hvis vi skal lykkes. Alle er enige om, at oplevelsen stiger, når vi er mange til kamp, så vi har alle stor interesse i at lykkes med denne målsætning.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

I sidste sæson havde FC København det højeste tilskuergennemsnit siden 2010/11-sæsonen, og der var således 17.260 tilskuere tilstede i gennemsnit i Telia Parken til holdets Superliga-kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top