The perfect guide to the casino

Sturridge straffet for betting-brud: Sagde til sin bror, at han skiftede til danskerklub

Foto: Ritzau Scanpix


Daniel Sturridge er kommet i problemer for sin opførsel uden for fodboldbanen. Tilbage i januar 2018, skiftede han fra Liverpool til West Bromwich på en lejeaftale, som lød på et halvt år. Stod det til Sturridge selv, var det dog ikke der han ville ende.

Han var blevet anklaget for 11 forskellige punkter, og blev fundet ‘ikke skyldig’ i 9 af dem, og derfor altså skyldig i to af punkterne. Sturridge er blevet dømt for at give insiderinformation videre, omkring et muligt klubskifte til Sevilla tilbage i 2018. Nærmere bestemt, har Sturridge instrueret sin bror, Leon, i at spille på, at Sturridge skiftede til Sevilla dengang.

Se også: Iskold Ståle: Sendte fysisk træner en uge til syden for at holde FCK-stjerne i form

Han var da også på vej til klubben, men handlen endte med ikke at blive til noget, og derfor endte han i West Bromwich i stedet. Hans handlinger dengang, har givet ham en bøde på 625.000 kroner samt en udelukkelse fra fodbold i to uger, hvilket betyder at den klubløse Daniel Sturridge igen kan spille fra den 31. juli. 29-årige Daniel Sturridge nåede kun at spille 6 kampe for West Bromwich.

Daniel Sturridge har i sin karriere optrådt for Bolton Wanderers, Chelsea, Liverpool, Manchester City samt West Bromwich. Englænderens straf mener det engelske fodboldforbund, FA, ikke er stor nok, og derfor har de i en meddelelse udtalt, at de har tænkt sig at appelere dommen.

– Med al respekt er FA ikke enige med kommissionens dom og vil appellere de sigtelser, der er frafaldet, og straffen, der er givet, skriver FA.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Daniel Sturridge nåede at spille 160 kampe for Liverpool. Her blev det til 68 mål og 26 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top