The perfect guide to the casino

Nabil Fekir var tæt på Real Betis – Nu henter denne klub ham for næsen af Betis for 300 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Der gik noget galt sidste sommer, da Nabil Fekir var millimeter fra at skifte til Liverpool. Han kunne have kaldt sig selv Champions League vinder, hvis det var blevet til noget, men må i stedet tage sig til takke med stadig at være i Lyon.

Meget tyder dog på, at Olympique Lyon sælger ham i dette transfervindue. Liverpool er ude af billedet, og han er tidligere blevet sat i forbindelse med et chokskifte til Real Betis. Nu skriver Le10Sport dog, at en anden spansk klub i form af Valencia, står klar til at stjæle Fekir foran Betis.

Se også: Iskold Ståle: Sendte fysisk træner en uge til syden for at holde FCK-stjerne i form

Prisen skulle være 40 millioner euros eller omkring 300 millioner kroner. Den 26-årige franskmand har kontraktudløb med Lyon næste år, og skal derfor sælges i år, hvis Lyon vil have en transfersum for ham.

Nabil Fekir skiftede i 2011 til Lyon, og blev i 2013 rykket op på førsteholdet. Her er han sidenhen gået hen og blevet anfører, og var også med i Frankrigs landsholdstrup, som vandt guld ved VM i Rusland. Her fik han spilletid i alle Frankrigs kampe på nær i semifinalen mod Belgien.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Nabil Fekir har spillet 193 kampe for Lyon. Her er det blevet til 69 mål og 46 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top