The perfect guide to the casino

Officielt: Anders Lindegaard præsenteret i ny klub – Her fortsætter han karrieren

Foto: Ritzau Scanpix


Det kom bag på mange, da Anders Lindegaard efter to år i Aalesund, valgte at skifte til Manchester United tilbage i 2011. Han nåede at være i klubben i 4,5 år, hvor han blandt andet kan skrive to Premier League titler på CV’et.

Efter tiden i Manchester United har han været i West Bromwich og Preston North End. Det er dog ikke blevet til mere end henholdsvis en og 24 optrædener, og derfor ikke til meget succes. I 2017 blev han så hentet til Burnley, hvor han endnu en gang skulle agere reservekeeper.

Se også: Iskold Ståle: Sendte fysisk træner en uge til syden for at holde FCK-stjerne i form

Blot to kampe blev det til, og nu er kontrakten med Burnley udløbet. Den bliver ikke forlænget, og derfor skulle Anders Lindegaard på klubjagt. Nu kan Anders Lindegaard dog afsløre, hvor han fortsætter karrieren henne. Svenske Helsignborg har nemlig offentliggjort købet af den danske målmand.

Allerede sidste fredag blev han sat i forbindelse med klubben, og den spillende sportschef Andreas Granqvist, har da også bekræftet, at Lindegaard var et interessant navn for klubben. Helsingborg meldte tidligere ud på deres Twitter, at der vil blive præsenteret en ny spiller, og det er altså blevet Anders Lindegaard. Anders Lindegaard får en to-årig kontrakt i Sverige.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Anders Lindegaard har af danske klubber, spillet for Kolding FC og OB.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top