The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp roser James Milner: Det er som om at han er i sine tidlige 20’ere

Foto: Ritzau Scanpix


Jürgen Klopp roser den evigt unge James Milner.

Ligesom sidste år vandt James Milner også Liverpools løbetest her i opstarten, og den 33-årige engelske midtbanespiller har i den grad fået både trænet og løbet i sin sommerferie.

Således står han knivskarpt for tiden, og det er ikke til at se, at han skulle være den ældste i Liverpools trup.

Jürgen Klopp har da også kun rosende ord tilovers for den aldrende midtbaneprofil.

– Jeg har været heldig at have flere af spillere som Milner. Sebastian Kehl i Dortmund var for eksempel en meget erfaren spiller på et meget ungt hold, og han var leder, ligesom Milner er. Og jeg synes også, at Milner har forbedret sig fodboldmæssigt i de sidste to-tre år, siger Klopp til Liverpools hjemmeside.

– Hans attitude er outstanding. Milner er en rigtig sports-fyr. Han er fremragende i alle de sportsgrene, han er med i. Uden Milner ville intet af det her være muligt.

– Vi har så mange ledere på holdet. Henderson, Milner, Georginio og Virgil – alle de der gutter. De er ledere på hver deres måde. De ved, hvad de skal, og det ved de også frem mod den nye sæson.

– Igen i år ligner Milner i opstarten en, som er i sine tidlige 20’ere, men det er han ikke. Det ved han, og vi prøver at respektere det. Men han er ikke til at stoppe – hverken i kamp eller til træning, så alt er godt, siger Klopp.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

James Milner har kontrakt med Liverpool indtil sommeren 2020.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top