The perfect guide to the casino

23-årig sigtet for trussel mod Jens Stage: Dette skrev han til den nyslåede FCK-spiller på Facebook

Foto: Ritzau Scanpix


Jens Stage kom på alles læber, da han valgte at skifte AGF ud med FC København. Efter 3,5 år i AGF, hvor han endte med at blive en publikums darling, var der flere AGF-fans, som var skuffet over valget af FCK.

Nogle var mere skuffede end andre, og det viste sig, da en AGF supporter, valgte på helt uacceptabelt manér, at angribe Jens Stages lejlighed i Aarhus med blandt andet fyrværkeri. Natten til søndag, blev den altså forsøgt brændt ned, og på fyrværkeriet sendt igennem Stages lejlighed, stod der blandt andet “I Aarhus straffes forrædere, Judas Svin”, hvilket du kan læse mere om her.

Se også: Iskold Ståle: Sendte fysisk træner en uge til syden for at holde FCK-stjerne i form

En nu 23-årig mand er blevet sigtet for at sætte ild til lejligheden, og er blevet varetægtsfængslet i 14 dage. Den sigtede erkender, at han har kastet en røgbombe ind i lejligheden, men nægter sigtelsen omkring brandstiftelse. Han nægter sigtelsen om brandstiftelse efter paragraf 180, da det kan give op til livstid, hvis han bliver erkendt skyldig. Udover at være sigtet for brandstiftelse, er han også blevet sigtet for trusler efter straffelovens paragraf 266.

Manden har nemlig erkendt, at han har sendt en besked til Jens Stage på Facebook, hvor han skriver “Du skal aldrig være i Århus igen – Judas”. Det var altså ikke kun på fyrværkeriet, hvor manden havde efterladt truende kommentare. I sigtelsen stod der derfor, at beskeden ‘var egnet til at fremkalde alvorlig frygt for Stages liv, helbred eller velfærd’.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

En anden ukendt medgerningsmand er endnu ikke blevet fundet. Både AGF og FCK har været ude og fordømme episoden.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top