The perfect guide to the casino

Lössl går efter at blive førstevalg i Everton

Foto: Ritzau Scanpix


Jonas Lössle og Jordan Pickford skal fremover kæmpe mod hinanden angående spilletiden i Everton.

Tidligere på sommeren kunne både Everton og Jonas Lössle bekræfte, at parterne havde indgået en aftale gældende indtil sommeren 2022. Nu skal den store målmand så konkurrere på daglig basis med den engelske landsholdsmålmand Jordan Pickford.

Den 30-årige danske landsholdsmålmand er dog mere end klar på, at tage udfordringen op, da hans stil passer godt til Evertons spillestil.

– Det er en kæmpe klub, og den største klub jeg nogensinde har været i, så det var noget, jeg kunne se mig selv gøre, siger Lössl til Liverpool Echo.

– De ville gerne have, at jeg kom ind og lagde pres på Pickford, og de har sagt, at jeg skal gå efter det. De kan lide mig som målmand, den stil jeg har, og jeg tror, den passer godt ind i Everton. De ville se, hvor langt jeg kunne gå med den rette udvikling.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

– Den udfordring kan jeg godt lide. Jeg har også tidligere i min karriere været presset, og især i Danmark var der pres på, og det kan jeg godt lide. Det får en god side frem i mig, siger Lössl.

Jonas Lössl har underskrevet en treårig kontrakt med Everton, som hentede den danske målmand helt kvit og frit, da hans kontrakt med Huddersfield var udløbet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top