The perfect guide to the casino

Fyrværkeri kastet ind i Jens Stages lejlighed: 23-årig mand havde skrevet grov hilsen til den tidligere AGF’er

Foto: Ritzau Scanpix


Jens Stages lejlighed blev i weekenden udsat for et angreb med fyrværkeri, og der var også lagt en hilsen til den tidligere AGF-stjerne.

Jens Stage skiftede fra AGF til FC København i starten af denne måned, og midtbanespillerens skifte til den danske mesterklub blev ikke taget godt imod blandt AGF-fansene.

Natten til søndag blev hans lejlighed nemlig forsøgt brændt ned, da der blev skudt fyrværkeri igennem en rude. Heldigvis var der kun lette brandskader og ingen tilskadekomne.

Læs også: Gennembrud i sagen om brandstiftelse mod Jens Stages lejlighed

En 23-årige mand blev anholdt i forbindelse med brandstiftelsen, og han har erkendt, at han har kastet en røgbombe igennem ruden, men han nægter, at der er tale om ildspåsættelse efter en paragraf i straffeloven, der kan give op til livstid.

Ifølge Østjyllands Politi var der en besked med det fyrværkeri, der blev skudt ind igennem Jens Stages rude. Der skulle stå: ‘I Aarhus straffes forrædere, Judas svin’.

AGF har hurtigt været ude at fordømme angrebet. Jacob Nielsen, der er direktør for AGF, har også slået fast, at man vil give de skyldige livslange karantæner fra AGF-kampe.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top