The perfect guide to the casino

Joel Veltman kan skifte gratis om et år

Foto: Ritzau Scanpix


Ajax har ikke tænkt sig at sælge Joel Veltman denne sommer.

Sidste sommer havde Ajax en klar plan om at sælge Joel Veltman, men desværre for begge parter blev han langtidsskadet med et smadret korsbånd.

Derfor brugte han det meste af sidste sæson på tribunen og til genoptræning, men til slut på sæsonen var højrebacken klar igen for det hollandske mesterhold.

Nu bliver forsvarsspilleren så sat i forbindelse med Premier League, men hvis at det står til Ajax’ sportsdirektør Marc Overmars, så skal Veltman ingen steder denne sommer.

– Vi foretrækker at beholde ham det næste år, og så lader vi ham gå på en fri transfer næste år. Det kan han som spiller se som en slags gyldent håndtryk.

– Han får lov til at smutte gratis næste sommer, og det kan være attraktivt for ham, hvis han viser sig selv frem i den kommende sæson, siger Marc Overmars ifølge Voetbal International.

Marc Overmars fortæller ligeledes at han i den kommende tid vil sætte sig ned, og tage en god og lang snak med Veltman omkring hans fremtid.

Hvis at man spørger Veltman så er han ellers åben for et skifte allerede denne sommer.

– Jeg er åben for en transfer. Jeg er blevet 27 og har et år tilbage af min kontrakt, så det er et godt tidspunkt. Men det er stadig langt væk. Der er bestemt interesse, men det er ikke konkret, siger Veltman til De Telegraaf.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Joel Veltman nåede op for 14 kampe for Ajax i sidste sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top