The perfect guide to the casino

Giroud forsvarer Koscielny som nægtede at rejse til USA med Arsenal: Han er såret

Foto: Ritzau Scanpix


Oliver Giroud er ude og forsvare Laurent Koscielny, som har nægtet at deltage i Arsenals træningstur til USA.

Arsenal-anfører Laurent Koscielny har tidligere på måneden indleveret en transferanmodning, som London-klubben dog afviste med det samme. Derfor nægtede den franske landsholdsspiller at tage med på klubbens træningslejr i USA.

Nu er Oliver Giroud så ude og forsvare sin tidligere holdkammerat, men han forstår slet ikke at situationen er som den er.

– Klubben gav ham muligheden for at spille i Arsenal, og det var en kæmpe chance for ham for at vise sine kvaliteter i Premier League. Han har altid været taknemmelig for det og respektfuld til klubben, synes jeg. Jeg forstår ikke, hvordan det er nået til denne situation, siger Giroud til BBC.

– Jeg har meget ondt af ham, for han er et fantastiske menneske, og medierne vil gerne fremstille ham negativt. Jeg er ikke i klubben, så jeg ved ikke, hvad der er sket.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

– Men det er et helt sikkert, at ‘Lolo’ er meget såret af det, der er sket, for han er en emotionel person, siger Giroud.

De to franske Premier League-profiler kender uden tvivl hinanden godt, da de inden tiden i Arsenal spillede sammen i den lille franske klub Tours. De har derfor kendt hinanden i godt og vel 10-11 år.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top