The perfect guide to the casino

Gennembrud i sagen om brandstiftelse mod Jens Stages lejlighed

Foto: Ritzau Scanpix


I weekenden forsøgte én eller flere gerningsmænd at brænde Jens Stages lejlighed ned på Eckersbergsgade i Aarhus. Nu er en 23-årig mand anholdt.

Jens Stage skiftede tidligere på sommeren fra AGF til FC København for et beløb mellem 18- og 25 millioner kroner, og århusianerens skifte til den danske mesterklub har ikke skabt begejstring hos AGF’s fans.

I weekenden gik én eller flere gerningsmænd dog langt over stregen, da de satte ild til Jens Stages lejlighed i Aarhus, mens der også blev kastet en genstand ind gennem ruden.

Østjyllands Politi oplyser i dag i en pressemeddelelse, at man har anholdt en 23-årig mand i forbindelse med sagen og sigtet ham for brandstiftelse.

Se også: Iskold Ståle: Sendte fysisk træner en uge til syden for at holde FCK-stjerne i form

Politiet vil ikke afvise, at der kan have været flere gerningsmænd, men det er kun den 23-årige mand, der i øjeblikket er sigtet. Han sigtes for at have forvoldt fare for andres liv eller førlighed samt for to tilfælde af trusler.

Jens Stages lejlighed fik mindre brandskader, inden ilden gik ud. Der befandt sig to personer i lejligheden, men ingen kom noget til skade.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top