The perfect guide to the casino

AC Milan-dansker: Det føles meget uvirkeligt

Foto: Ritzau Scanpix


Danske Andreas Jungdal er netop skiftet til AC Milan, og nu åbner han op omkring det hele.

AC Milan har hentet den 17-årige målmand Andreas Jungdal fra Vejle Boldklub efter en succesfuld prøvetræning tidligere på året. Han er således yderst lykkelig for skiftet.

– Jeg havde en rigtig god oplevelse i Milano tidligere i år, hvor jeg prøvetrænede. Men derfra til at lave en kontrakt, der er langt, siger Jungdal til VB’s hjemmeside.

– Men i de sidste par dage er det gået rigtig stærkt, og i går (torsdag, red.) var jeg så med min familie i Milano og lave de sidste papirer.

– Det føles meget uvirkeligt stadigvæk. Det er svært at beskrive, men jeg er meget stolt, og det er stort. Det bliver et svært farvel til VB, som har været med til at udvikle mig som fodboldspiller og menneske i de sidste fem år, siger Andreas Jungdal.

Andreas Jungdal skal dog på ingen måde ind og konkurrere med Gianluigi Donnarumma på AC Milans førstehold, da han som forventet starter på klubbens ungdomshold, og selv det er noget som han glæder sig til.

– Jeg kommer til at træne med nogle af de bedste ungdomsspillere i Italien i et internationalt træningsmiljø, siger Jungdal.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

– Setuppet er stort, og de har virket meget ivrige efter, at jeg skulle komme til klubben. I første omgang er jeg tiltænkt en plads i Primavera-truppen, hvorfra Serie A-holdet rekrutterer spillere.

– Det bliver en stor udfordring, men jeg føler, at jeg har fået en god fodbolduddannelse i Vejle, og den vil jeg tage med mig videre og udvikle, siger Andreas Jungdal.

Andreas Jungdal har været i Vejle Boldklub siden han var U13-spiller.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top