The perfect guide to the casino

Chok: Ukendte gerningsmænd hærger Jens Stages lejlighed

Foto: Ritzau Scanpix


Jens Stage er skiftet til FC København denne sommer, og det går nu udover hans lejlighed.

Denne sommer er Jens Stage skiftet fra AGF og til FC København, og det er ikke noget som falder i god jord hos alle AGF-fans.

Således har ukendte gerningsmænd i denne weekend angrebet den lejlighed i Århus, som Jens Stage boede i mens at han spillede for AGF.

Der blev kastet en genstand igennem en rude som blev smadret, og derudover kom der en mindre brandskade. Det skriver AGF således på deres hjemmeside.

– Vi fordømmer på det kraftigste den slags handlinger og tager skarpt afstand til dem, siger AGF-direktør Jacob Nielsen til klubbens hjemmeside.

– Vi har tilbudt vores hjælp til politiets efterforskning, og vi håber, at gerningsmændene findes og bliver stillet til ansvar.

– Og hvis de bliver identificeret, og det viser sig, at gerningsmændene har forbindelse til nogle af vores fans, så vil de – udover en civil dom – få livslang karantæne til alle AGF’s kampe, siger Jacob Nielsen.

Du kan se AGF’s opslag på Twitter lige her:

Også i FC København, som er Jens Stages nye klub, har de sagt følgende om hændelsen:

– F.C. København erfarer, at der i weekenden er udøvet hærværk mod Jens Stages lejlighed i Aarhus, hvilket vi naturligvis tager kraftigt afstand fra, lyder det på klubbens hjemmeside.

Derudover har FC København ingen yderligere kommentarer til episoden.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top