The perfect guide to the casino

Skiftede væk fra Superligaen i 2016 – Nu er han på vej til Tottenham for 100 millioner kroner

Foto: Ritzau Scanpix


I 2014 hentede Esbjerg den slovakiske målmand Martin Dubravka. Han nåede at være to år i Esbjerg, før turen gik videre til Tjekkiet. Her endte han lynhurtigt i Sparta Prag, og ikke længe efter var han at finde i Premier League.

Han imponerede, da han var på lån i Newcastle, og derfor endte de med at købe den tidligere Esbjerg keeper sidste sommer. I sidste sæson blev det således til fuldtid i alle Newcastles Premier League kampe, og den 30-årige keeper kan allerede være på vej videre fra klubben.

Læs også: Her er Superliga-historiens fem største handler mellem danske klubber

Kontrakten med Newcastle udløber i 2022, men Dubravka skulle være meget skuffer over, at Rafa Benitez er fortid i klubben, og ifølge Daily Mail, kan dette betyde, at Dubravka forlader klubben til sommer. Aston Villa skulle føre i kampen om at hente den tidligere Superliga-spiller, der menes at koste omkring 12 millioner pund eller omkring 100 millioner kroner.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Der skulle dog også være langt større klubber interesseret, og Daily Mail melder om, at både Manchester United, Tottenham, FC Porto og AS Monaco skulle holde øje med keeperen. Martin Dubravka har også slået sig fast, som Slovakiets førstekeeper på landsholdet, og har derfor udviklet sig voldsomt, siden han trak Esbjerg trøjen på.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top