Referat: To-målsføring var ikke nok for OB i fremragende FCK-comeback

OB startede kampen forrygende og var endda i front med to mål, men FCK slog igen og endte med at vinde 2-3 i Odense efter et Dame N’Doye-show.

Så blev det atter tid til at tage hul på den nye sæson i 3F Superligaen, hvor OB og FCK lagde ud med hinanden i Odense denne eftermiddag. FCK skulle forsvare guldet fra sidste sæson, mens OB skulle følge op på den fornuftige sæson, hvor holdet endte i top 6.

Fynboerne greb chancen fra start – allerede efter bare ét minut. Bashkim Kadrii modtog bolden udenfor feltet og sendte bolden ud til Ryan Johnson Laursen, der fandt Troels Kløve i feltet ved straffesparkspletten, der flot bankede hjemmeholdet på 1-0.

Tempoet forblev i den høje ende, hvor spillet bølgede frem og tilbage i en meget intens åbning på kampen, hvor FCK forsøgte at komme tilbage i kampen, mens OB fortsatte med at trykke på, hvor bestemt Bashkim Kadrii og Anders Jacobsen var farlige konstant.

Kort efter havde FCK et godt angreb, hvor Dame N’Doye fandt Jonas Wind inde i feltet, der flugtede på afleveringen, men hans skud tog stolpen og gik til målspark.

Efter bare ti minutter var gæsterne igen farlige, da Robert Skov pludselig var fri ned OB’s nye mand i målet, Oliver Christensen, men han reddede med en flot fodparade.

Efter den hæsblæsende start faldt kampen lidt til ro igen, hvor OB så ud til at være tilfredse med at slå til på kontra, mens FCK havde spilovertaget.

Efter en halv time udbyggede fynboerne føringen efter et hjørnespark, der blev sendt bagerst i feltet, hvor en helt uchikaneret Troels Kløve, helt fri, kunne heade bolden på tværs og over i det modsatte hjørne, hvor Sten Grytebust ikke kunne nå den til stillingen 2-0.

Fem minutter før pausen lykkedes det for gæsterne at slå tilbage efter et hjørnespark. Viktor Fischer fandt Dame N’Doye, der heade videre til Jonas Wind, der dirigerede bolden ind bag en chanceløs Oliver Christensen, hvorfor pausestillingen også var 2-1.

FCK kom stærkt ud til 2. halvleg, hvor de efter få minutter fik udlignet. Viktor Fischer blev spillet i dybden, hvorefter han lagde bolden på tværs til Dame N’Doye, der let prikkede bolden i mål til udligningen 2-2.

Gæsterne fortsatte dominansen efter deres udlignende mål i håbet om også at score det vindende mål, mens OB forsøgte at hænge på og slå til på et kontraangreb.

Tyve minutter før tid fik FCK vendt kampen på hovedet, da de bragte sig i front. Rasmus Falk fandt Carlo Holse, der fik vippet bolden videre i dybden til Dame N’Doye, der iskoldt sendte bolden i nettet til 2-3.

Med ti minutter igen var OB tæt på at udligne, efter et fint indlæg fra Ryan Johnson Laursen til Jacob Barret Laursen, men Grytebust fremførte en flot redning.

OB forsøgte til det sidste at fremtvinge en udligning, men det lykkedes aldrig for fynboerne, der altså led nederlaget på 3-2 til FCK.