The perfect guide to the casino

Preview: OB – FCK

OB tager imod FCK søndag d. 14/7-19 kl. 16 på Nature Energy Park i Odense.

Formen:
Sommerpausen er forbi og vi er atter klar til at tage hul på en ny sæson i 3F Superligaen. Der har været gang i svingdøren i begge klubber, hvor der både er kommet spillere ind og ud.

OB måtte sig farvel til Sten Grytebust, der skiftede ved kontraktudløb til dagens gæster, FC København. Yderligere er Casper Nielsen blevet solgt til belgisk fodbold, mens Rasmus Festersen har sat støvlerne på hylden. I den anden ende har OB hentet Moses Opondo i Vendsyssel, ligesom norske Sander Svendsen er hentet i svensk fodbold.

FC København har haft god vind i salgene denne sommer, hvor Lazio har hentet Dennis Vavro, mens Jesse Joronen også har taget turen til italiensk fodbold. Yderligere har hovedstadsklubben også planer om at sælge Peter Ankersen denne sommer. I Stedet har FCK hentet både Karlo Batolec og Viktor Nelsson i FC Nordsjælland, ligesom man har hentet Jens Stage i AGF, alle for forholdsvis store summer. Som nævnt har man også gratis hentet Sten Grytebust i OB.

OB har spillet fire træningskampe i opstarten, hvor det har været en blandet landhandel resultatmæssigt. Her har man besejret Næsby og Roskilde, mens man har tabt til SønderjyskE og spillet uafgjort med Kiel.

FC København har ligeledes spillet fire træningskampe, hvor man først spillede uafgjort med Fremad Amager, hvorefter det blev til nederlag mod Orenburg, Shakhtar og Osijek.

Forventede startopstillinger:
OB er uden skader frem mod søndagens opgør, hvor der ikke er mange ændringer i forhold til sidste sæson, bortset fra Oliver Christensen i målet.
FC København må se bort fra Nicolai Boilesen i størstedelen af sæsonen, mens også Andreas Bjelland ikke forventes at blive klar.

OB (3-5-2): Christensen – Leeuwin, Tverskov, Ludwig – Laursen, Kløve, Drachmann, Thomasen, Barrett – Kadrii, Jacobsen

FC København (4-4-2): Grytebust – Varela, Nelsson, Papagiannopoulos, Bengtsson – Skov, Falk, Zeca, Fischer – N’Doye, Wind

De skal gøre forskellen:
FCK’s midtbaneduo i form af Zeca og Rasmus Falk, bliver endnu engang vigtig for københavnerne, hvor de skal sørge for at tage overtaget på midtbanen. Jonas Wind kom så spændende ud i sidste sæson og til U21-EM, hvorfor han bliver spændende at følge i den nye sæson. Yderligere skal OB-defensiven naturligvis holde et vågent øje med Dame N’Doye, der altid er utrolig målfarlig.

OB vil med garanti dels forsøge at kombinere sig igennem kæderne og dels prøve at finde Bashkim Kadrii i mellemrummene, som tidligere har givet succes i form af det direkte spil. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i fredagens opgør i en kamp, hvor også OB-målmanden, Oliver Christensen, skal spille op til sit bedste og udfylde de store sko, hvis der skal point ind på kontoen.

Det kan vi forvente:
FC København vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. OB vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.

Sidst de to hold mødtes endte opgøret med en knusende 4-0-sejr til FCK i Parken. Om vi får endnu en FCK-sejr i søndagens kamp, må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang søndag kl. 16 på Nature Energy Park i Odense.

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager imod FCK, hvor vi vil dække kampen live og fange reaktionerne efterfølgende.

OVERSIGT

Scroll to Top